четвер, 6 лютого 2014 р.

Поетична вітальня


  З 1 лютого 2014 року  Королівська селищна бібліотека- філія  для дорослих пропонує Вам  проект під назвою "Шевченко. День за днем". Працівники бібліотеки протягом 200 днів будуть ознайомлювати  Вас кожен день  з новою цитатою  з творів видатного Кобзаря Т.Г. Шевченка.

Відеопроект "Читаємо Шевченка разом"

Фотовиставка "Я сьогодні вічну книгу – «Кобзаря» читаю"

Святкування 200- річниці від дня народженя Т.Г.Шевченка

В рамках святкування 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка в бібліотеці- філії для дорослих смт Королево  Відкрита поетична вітальня під назвою :           

         «Нас єднає Шевченкове слово». 

          Працівники бібліотеки

підготували книжкову виставку  «Вічне слово Шевченка», присвячену  великому поетові, де користувачі  мають змогу ознайомитися з  неоціненною спадщиною генія, постать і творчість якого зібрала в собі буття українського народу на всі часи. Відвідувачам виставки надається можливість більш ефективно використовувати творчі надбання Шевченка у навчанні, в повсякденній діяльності, при написанні рефератів, статей.
           Також користувачам бібліотеки запропоновано дати відповідь на питання анкети «Шевченко, родина, суспільство».
Кожен відвідувач поетичної вітальні «Нас єднає Шевченкове слово» отримає в подарунок закладку «Віхи життя і творчості Т.Г.Шевченка» розроблені працівниками бібліотеки.

             У кожного - свій Шевченко, бо всяк вибирає в його спадщині те, що йому найближче. Всяк бере у Шевченка стільки, скільки здужа. Всяк пише про нього так, як може. А сам Шевченко як явище велике і вічне – невичерпний і нескінченний. Він росте і розвивається в часі, в історії, і нам ще йти і йти до його осягнення. Шевченко – завжди попереду. До нього треба доростати усім життям! Саме тому головним девізом нашої вітальні є звертання до молоді :
«…не робіть із Шевченка ікону, а відкривайте кожен для себе свого Кобзаря»
                І це тільки початок… На вас чекатимуть різні цікаві та незвичні заходи присвячені великому Кобзареві, які будуть проведені в бібліотеці.
Детальніше ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар